Autobelettering door Signaal Reclame

De belettering van je auto is een goede investering in het bedrijf. Een auto is het rijdende visitekaartje van jouw bedrijf, door deze te voorzien van passende reclame in eigen huisstijl wordt je altijd en overal herkend. De belettering van je auto begint met het aanvragen van een offerte. Wij hebben verschillende basispakketten voor alle soorten voertuigen op een rij gezet, wel zo makkelijk en overzichtelijk. Wij ontwerpen de belettering van jouw auto, produceren de stickers in eigen huis en zorgen dat de stickers professioneel op jouw auto worden aangebracht. Het beletteren kan variëren van een relatief eenvoudig ontwerp met een logo op de zijkanten tot een volledig maatwerk ontwerp met een full colour carwrap. Laat je bedrijf zien en vraag een offerte aan voor jouw autobelettering.

Signaal Reclame is professioneel in autobelettering!

Personenauto beletteren

✓ Maatwerk reclame op jouw personenauto

✓ Professioneel en creatief ontwerp

✓ Montage op locatie mogelijk

✓ Snel een vrijblijvende offerte

Selecteer jouw pakket

Kies een basispakket voor de belettering van jouw auto

Signaal-Belettering---Goed-icoon

Voertuig geselecteerd

Signaal-Belettering---Goed-icoon

Pakket gekozen

Signaal-Belettering---Goed-icoon

Gegevens ingevuld en klaar!

Voertuig geselecteerd

Kies een pakket voor het beletteren van jouw personenauto

We bieden onze beletteringen aan in 5 verschillende pakketten, vanuit deze basis gaan we werken naar een opvallend resultaat!

// PAKKET KLEIN //

vanaf €160,- ex btw

✓ Logo op beide zijkanten

✓ Logo op achterdeuren/klep

✓ NAW gegevens op achterdeur

// PAKKET MIDDEL //

vanaf €325,- ex btw

✓ Logo op beide zijkanten

✓ Logo op achterdeuren/klep

✓ NAW gegevens op achterdeur

✓ Website URL zijkanten

// PAKKET GROOT //

vanaf €650,- ex btw

✓ Logo groot rondom toegepast

✓ Foto’s in full colour op vlakke delen

✓ NAW gegevens en website URL 

✓ Diverse huisstijl elementen

// PAKKET CUSTOM //

vanaf €1150,- ex btw

✓ Gedeeltelijke carwrap

✓ Logo groot rondom toegepast

✓ NAW gegevens en website URL

✓ Diverse huisstijl elementen

✓ Foto’s in full colour opgenomen in wrap

// PAKKET CARWRAP //

vanaf €2275,- ex btw

✓ Volledige carwrap (color change)

✓ Logo groot rondom toegepast

✓ NAW gegevens en website URL

✓ Diverse huisstijl elementen

✓ Foto’s in full colour opgenomen in wrap

Vraag een offerte aan voor jouw autobelettering

✔ Vraag vrijblijvend een offerte aan

✔ Wij ontwerpen jouw belettering

✔ Ontvang een maatwerk offerte

✔ Jouw auto snel beletterd!

HEB JE EEN VRAAG OVER DE BELETTERING VAN JOUW PERSONENAUTO?

Bekijk onze kennisbank

Een greep uit ons autobelettering portfolio

auto laten beletteren

De mogelijkheden voor het aanbrengen van reclame op jouw auto zijn bijna eindeloos. Signaal Reclame doet er alles aan om jouw precies dat gene te bieden waar je naar op zoek bent. Wil je een auto laten wrappen, dan zorgen wij voor een professioneel en passend ontwerp met al jouw wensen en ideeën. Ook als je jouw auto met het bedrijfslogo wil laten beletteren zorgen we dat dit op een professionele manier wordt verzorgd. Het wrappen en beletteren van jouw auto verzorgen wij natuurlijk ook zelf, dit doen we op onze eigen locatie in Steenderen of op een locatie bij jouw in de buurt. Je auto laten beletteren doe je bij Signaal Reclame. 

Stickers voor auto’s

Stickers voor het beletteren van jouw auto maken wij bij Signaal Reclame in eigen huis. Met ons moderne en complete machinepark kunnen wij alle stickers maken die nodig zijn om jouw auto te beletteren. Wij printen in full colour op verschillende basis materialen, snijden alle kleuren en soorten snijfolies en voorzien onze full colour prints van een laminaat beschermlaag voor stickers van de beste kwaliteit. Het gehele proces voor het beletteren van jouw auto hebben wij in eigen huis. Hierdoor is onze kwaliteit altijd hoog, zijn de levertijden kort en kunnen wij nette en scherpe prijzen bieden aan onze klanten. Signaal reclame ontwerpt, produceert en levert de stickers voor de belettering van jouw auto. 

wat kost een autobelettering

Bij Signaal Reclame beletteren wij autos in alle soorten en maten. In ons digitale archief hebben wij de beschikbaarheid over de lijntekeningen van alle modellen, wij kunnen dus ook de reclame op jouw auto ontwerpen, produceren en uiteindelijk jouw auto beletteren. Om houvast te bieden in de eindeloze mogelijkheden hebben wij vijf standaard pakketten voor de belettering van jouw auto: pakket klein, middel, groot, custom en carwrap. Binnen deze pakketten bieden wij een aantal richtlijnen voor de opmaak, natuurlijk kun je hier je eigen wensen en aanvullingen op geven. Alle pakketten zijn gebaseerd op ‘vanaf prijzen’, geen enkele belettering is namelijk hetzelfde en zo betaal jij altijd een eerlijke prijs voor jouw autobelettering.

Informatie over autobelettering

Wij hebben alle informatie omtrent het beletteren van voertuigen verzameld in onze kennisbank. Hier vindt je informatie over het aanleveren van het voertuig, het checken van het gebruikte model in de ontwerpen, materialen en garanties, de algemene werkwijze bij een autobelettering en nog veel meer.

Heb je nog meer vragen over het beletteren van je auto en wil je graag eerst meer informatie ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.